Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självsamhet

Inte är jag ensam
Jag är bara själv
Jag lever i min takt
Har inget självförakt

Trivs med den jag är
Självsamhetens glädje bär
Kärlek fyller mitt jag
Lever i lugn och välbehag

Värjer mig för stress och brus
Lever ej i sus och dus
Lever enkelt i harmoni
Bara jag blir vi




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-02-09 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP