Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fulaste orden



Hon balanserar ett trauma
med en brusten stämma
Allvaret är bara en av
toppnoterna och det 
är i de sprickorna som en 
sveda tagit sin boning

Hon vänder sig i utsagor 
och verklighet med greppet
om ett liv 


Det fula har kommit för 
att sprida sig... 




 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-12 01:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starkt och berörande. Ett trauma som brer ut sig och förpestar tillvaron.
2022-02-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark text! Allvaret och sprickorna ger en smärtsam bild..någon som är sjuk och dess värld tas över av det fula ( min tolkning kan vara på tok)
2022-02-12

  cilax VIP
fin
2022-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP