Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tulpaner på rymmen (Min kamp 2.22)

Rosa tulpaner 

blå vas

stävar mot taket

mot himlen

 

ut ur vasen

ut ur köket

ut ur huset

 

sträcker sig bort

uppåt

mot drömmarna




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-09 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP