Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gamla fotspår...

Med luggad hjässa bland snålblåst och dunkel sämja.

Bred då ut ditt inre väsen för ditt hjärtas utvalda.

Gånglåt till handklaver och munter stämma sprider tillit till annans egendom om än på ofri grund.

Vad som varit kan icke hjälpas eller på annat sätt höjas till skyar bak dåres försvarstal.

Denna dag ligga ännu orörd och obesudlad...




Fri vers av Björka
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-10 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka