Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På scenen (Min kamp 2.22)

Varje morgon 

går jag ut på scenen 

jag följer mina rutiner

säger mina repliker

men allt klingar falskt

jag saknar ett rollhäfte

vet inte vad som är min plats

i pjäsen, vet inte

vilken pjäs som spelas

 

publiken är borta

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-10 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP