Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vind

 

 

där

ute

 

utan ljud lyfter

nattens andning

fyller

 

längtan med

tystnad

 

efter din fasta form

som ett landskap

 

i spirande

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-11 03:15



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Underbara ord som vilar i fantastiska toner…
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP