Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytbara bojor

Orkar vi analysera och bryta oss ur det som binder oss?
Eller böjer vi oss för makten och tror att allt är ofrånkomligt?
Frihalsningen börjar när vi ser bojorna och inser att de är brytbara




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-11 05:42



Bookmark and Share


  Foohexa
Utbrytbara :)
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP