Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej till gruvan (Min kamp 2.22)

Svårt att ta ställning

rädd för att höja rösten

vågar inte synas

vill inte argumentera 

gömmer mig i skogen

med min fridaysforfuture-skylt

jag tror ju faktiskt 

att det är rätt att säga nej

till gruvan i Gállok

varför är det så svårt

att stå för

det man tror på?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-11 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP