Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädern

Vaknade upp, såg mig omkring
Allting stod på sin plats
Men inget var sig likt
Jag strök lakanet i vånda
För jag kom ihåg
Du är för alltid borta

Det hände på ett ögonblick
En kort glädje vi fick
Vad är det som finns?
Allting jag minns
Är tiden som var
Men inget är kvar
Det enda jag har
Är fjädern du gav

Du är ängeln i mitt liv
Vakar du över mig?
Jag saknar dig så

Steg upp, bytte sakta om
Allting gjorde så ont
Men det behövde bli gjort
Jag åt frukost vid fönstret
Tiden hade stannat
Livet var meningslöst

Det hände på ett ögonblick
En kort lycka vi fick
Vad är det som finns?
Allting jag minns
Är tiden som var
Men inget är kvar
Det enda jag har
Är fjädern du gav

Du är ängeln i mitt liv
Vakar du över mig?
Jag sörjer dig så

Stod upp, diskade i ensamhet
Känslorna knöt sig i magen
Men inte fanns någon tröst
Jag önskade mig ett slut
Tårar föll ner
Livet var orkeslöst

Det hände på ett ögonblick
En kort dröm vi fick
Vad är det som finns?
Allting jag minns
Är tiden som var
Men inget är kvar
Det enda jag har
Är kärlek och kval

Du är ängeln i mitt liv
Vakar du över mig?
Jag älskar dig så

Rev upp, sår så djupa
Tankarna hemsökte mig
Rösterna fortsatte viska
Jag vädjade om nåd
Tårar föll ner
Livet var hopplöst

Det hände på ett ögonblick
En kort stund vi fick
Vad är det som finns?
Allting jag minns
Är tiden som var
Men inget är kvar
Det enda jag har
Är fjädern i hand

Du är ängeln i mitt liv
Vakar du över mig?
Jag ångrar så mycket

När blir jag fri?
När blir jag hel?
Jag vill inte mer
Varför ska jag försöka?
Jag får dig inte tillbaka
Du är för alltid borta


































Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Eros Elton VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-14 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP