Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtan

Jag önskar er alla kärlek
Som alla till er ger
Men mest önskar jag kärlek
Från er själva inom er

Jag önskar att alla kan älska
Utan tanke att kärlek få
Om alla på detta sätt kan älska
Skulle ingen ensam gå




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-14 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP