Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon log

Vandrade ett par mil idag. Inte ute i knappt plusgradig snålblåst.
Strövade i mitt inre
Dansade genom Mayas slöjor
Såg den som är Jag är
Hon log




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-14 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP