Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat en av de största.


Karin

Så kort var din tid på jorden
Men du efterlämnade orden
Om knoppar som brister
Precis som om du visste

Du visste att röra vid strängar
Så dina ord ger grönskade ängar
Så varje droppe vet sitt värde
Och vart de är på färde

En tillit att möta denna värld
Där målet med resan är vår färd
Där vi bryter upp i hast
Inför evighetens rast




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-14 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP