Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frodas


Vattendroppar i torkad fåra
Trevande växer i skåra
Längtar efter flöde att frodas
Om de bara fick tordas

Vill sprida frön till ny existens
Inte vara som rens som skräms
Att vara utan pregnans eller skörd
Ett vissnat gräs utan innebörd




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-02-14 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP