Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min fyrklöver

Innan du föddes var du mig kär
När du var född desto mer
Du kommer alltid att vara mig när
Oavsett vad som sker

Ofullkomlig är jag som mamma
Ångrar mycket men aldrig dig
Jag önskar du alltid ville stanna
Men du finns alltid kvar inom mig




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-02-14 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP