Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtan (Min kamp 2.22)

Alla hjärtan

jag tänker på

alla hjärtan

som slutat

slå

 

jag tänker på

alla människor med

hjärtan som fortfarande

slår

 

alla människor

som jag ännu

kan nå

 

alla hjärtan

som

fortfarande 

slår

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-14 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP