Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklara


Varför ska vi tala om det självklara
När det är helt självklart och givet
Eller är det småprat bara
En del av själva livet

När ska vi tala om det oklara
När det är för svårt att förstå
Eller är det för djupt bara
En del av det som bestå




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-02-15 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP