Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte enäggs

Pher Gidefjords syster hade fått tvillingar

Dom var inte speciellt lika men de var lika många

Allan och Mjällker skulle de heta föreslog Pher

Rena radarparet

Den ena hade hår på ryggen och den andra hade fnas i håret




Fri vers av Björka
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-15 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka