Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ett två

I så många år har jag gått i din skugga
Vi hängde i skolan och dagligen plugga
Du märkte inte när jag snegla i smyg
För då var jag alldeles för blyg
Att berätta min hemlighet
Som jag burit på i evighet

Jag såg dig gå, och mitt hjärta slog ett ett två
Tre snabba slag, du gjorde mig svag

I början var jag en vän, men för varje ny flickvän
Höggs en kniv i mitt bröst, jag fann ingen tröst
Livet var i lågor, jag brann upp i plågor
Varför vågar jag inte, varför frågar jag inte?
Du är den jag vill ha, men jag kan inte ta
Risken som finns, då förlorar jag dig

Jag såg dig gå, och mitt hjärta slog ett ett två
Tre snabba slag, vi träffades en fredag

Du gav mig en kram och sa att jag var söt
Jag fylldes av hopp, jag fylldes av tro
Mina kinder så heta, jag skulle vilja veta
Finns det en chans att det kan bli vi?
Jag önskar jag var modig, jag önskar jag var ärlig
För då kunde jag säga tre små ord

Jag såg dig gå, och mitt hjärta slog ett ett två
Tre snabba slag, en så vacker dag

Jag ringde en morgon och bad dig att komma
När vi möttes igen stod du och undra
Jag kunde knappt titta och valde att blunda
Rädslan var där och höll i mig hårt
Jag trodde inte det skulle vara så svårt
Men du fråga igen, då sa jag i refräng tre små ord

Du skrattade då, och mitt hjärta slog ett ett två
Tre snabba slag, det är du och jag

Nervöst höll jag andan, du drog mig in i din famn
Din tunga sveptes runt min, du är så fin
Jag flög upp på moln, i en känsla så skön
I så många år, äntligen hördes min bön
Jag ger dig mitt allt, jag ger dig mitt allt
Du ser på mig och säger tre små ord










































Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Eros Elton VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-16 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP