Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt väsen






en

urskogs sinne
vindens spegel
korallens

öga

alla
dyningar
av ljus där inne




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-16 13:16



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om väsen.
2022-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Magiskt...
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo