Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd nu?

.

Du tog dig innanför
det då redan skadade

omringade mig

fick mig nästan sluta andas




Fri vers av Mejja
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-08-01 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja