Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksgåvan


vi har gåvan
att älska

solo amore
mia sole


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-17 19:09



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Underbara ord till kärlekens varma gåva…
Så vackert!
2022-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Den finaste gåva som gör oss till människor Fint!!
2022-02-17

  SatansSon VIP
asmore är det största.
2022-02-17

  Vindsvala VIP
Livets största gåva till människan.
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP