Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge ska jag?

Hur länge ska jag älska dig?
Så länge som marken väntar
på sina vårblommor
att slå ut
Hur länge ska jag behöva dig?
Så länge som himlen behöver
sina moln
Hur länge ska jag sakna dig?
Så länge som trädens grenar saknar
sina löv
Och hur länge ska havet vara utan
sina vågor?
Så länge som vinden vill
Hur länge ska jag vandra dessa
stigar?
Så länge som hjärtat slår
Hur länge ska jag känna
dessa känslor?
Så länge som känslorna vill
Hur länge ska jag älska dig?
Så länge som vintern blir




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-18 06:06



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert du tecknar kärleken…
Mycket fint!
2022-02-18

  Kajan VIP
Kärleken blir här en del av alltet, och så är det förstås; besvarad eller ej. En text genomflödad av den stora saknaden som är tidlös till sin natur.
2022-02-18

    ej medlem längre
wow. fem-etta!
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström