Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna

Jag trodde
Du menade
Det vi ville

Jag tänkte

Undrade

När du föll genom mina tankar

Längtade

Saknade

Dina uttryck

Ditt ansikte

När du älskade mina kyssar
Och doften

Den som var jag

Genom rum
Kände jag din varma hud

Smälte av ditt leende

När du bjöd på kaffe
Och hastigt inköpta
Jordnötter





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-18 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish