Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre Kronor förlorade semifinalen i ishockey i Peking-OS. Finland möter det ryska laget i finalen.


"FINLANDS SAK ÄR VÅR!"

Även finnen kan ju stava
liksom svennen till Poltava,
där de båda dog av kyssen,
när de sårades av ryssen.

I finalen må han grina,
ryssen (som i Ukraina)
om det finlandssvenska laget
segrar i det sista slaget.

Finland är ju ändå svenskt
fast i hockey väldigt vrenskt.
Kan man saken så besinna,
kan ju Finlandssverige vinna!




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-02-18 19:48



Bookmark and Share


  A. Ostsee
Jag har haft tillräckligt med finska vänner för att veta de inte skulle bli glada för oss om vi hade vunnit mot ryssen. Okej, allvarligt hoppas jag de får sitt första OS-guld i hockey!
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP