Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå på stort.

Brukade gå till affären med tior i fickan. De låg tungt i fickan.
i tre veckor hade jag levt på bara polenta ingenting annat.
inte salt
inte kryddor
bara polenta.

Men nu kom jag i mina trasor, smuts och svettlukt
med tior i fickan.
En helt ny värld öppnade upp sig.
Choklad?
ojoj, en frukt kanske?
ojoj, kanske lite marmelad?
funkar de med polenta?
Nej
men polenta funkar inte med polenta
Ingenting funkar med polenta
mer än mitt magsår
mitt magsår blev bättre…

Du tror kanske jag överdriver
du tror kanske att jag snackar…
nåja
inte mina bekymmer.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-18 20:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Såsom en & andra sår
Får man sina skav
-sår?

2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson