Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillitsfullt

Närhelst jag snubblar och faller
Eller instängd skakar mina galler
När ensamheten sliter mitt inre
Eller rädslan söndrar mig mindre

Då finns där ett ljus och ett hopp
Som lugnar ner min slitna kropp
Där själen vilar förtröstansfullt
Och sömnen smeker tillitsfullt




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-19 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP