Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 

 

natt

 

mot gryning

tappar stjärnorna

 

ner, djupt

 

mot min vaknande yta

och nyanser av insikt

 

smältande 

 

i tankarna

simmar du 

ännu formlöst berörande

 

utan tid

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-19 04:38



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Chimärer;....
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP