Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och då?


Snart är OS slut …


spänningen stiger
för varje nyhetssändning
en ny medalj




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-19 22:00



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tror Putin bara väntar på att OS ska ta slut. Av helt andra anledningar, förstås, än vad vi gör som är trötta på det. Det får inte bli krig.
2022-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar ta del av nyhetssändningarna.
2022-02-20

  Gunwale VIP
Om man hör på flera nyhetssändningar på samma dag, låter det som att det hela tiden kommer nya medaljer: ”Sverige har tagit ännu en medalj…”. När man hör ”Spänningen ökar mellan Ryssland och Ukraina/väst” (en nyhet som också hörs hela tiden nu), är det väl fråga om en verklig, konstant, ökning…
2022-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar OS och anser att det borde förbjudas. Precis som HELL-odifestivalen.
Orgier i mänsklig dumhet och pekoral. Trams, helt enkelt.
2022-02-20

  lodjuret/seglare VIP
En människa kan väl bojkotta såväl (d-)os, stridh som även melodiktfetstilvalen?
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP