Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelmoral

 

 

När andra kvinnor klär sig utmanande

Tycker du att de är sexiga

När jag gör likadant

Tycker du jag är vulgär

 

När andra kvinnor är frispråkiga

Tycker du de är charmiga

När jag säger vad jag tycker

Tycker du jag är generande

 

När andra kvinnor skrattar högt

Tycker du att de är spontana

När jag skrattar

Tycker du att jag är fånig

 

När andra kvinnor är frigjorda

Tycker du att det är sunt

När jag är likadan

Tycker du jag är omoralisk

 

När andra kvinnor flirtar

Tycker du det är charmigt

När jag gör likadant

Tycker du jag är pinsam

 

När andra kvinnor gör bort sig

Urskuldar du dem

Du tror du är så himla perfekt

Jag tycker du är defekt

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-02-20 11:19



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så glasklart och sant! Detta bokmärker jag!!
2022-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Perfekt igenkänning för många kvinnor! På kornet taget!
2022-02-22

  Bodingen VIP
"Du tror du är så himla perfekt
Jag tycker du är defekt"

Bra text, gillar speciellt slutklämmen!
2022-02-22

  Susen VIP
En text som tyvärr är verklighet för många. Fint skildrat
2022-02-21

  ULJO
En sån karl du har
2022-02-21

  Kungskobran VIP
En sån karl du har
ge honom så att han far
långt bort från dej
så får du mej
istället
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP