Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möter Doris (Min kamp 2.22)

Klimatkris. 

Pandemi.

Och nu krig?

Man skulle kunna tycka

att det finns tillräckligt många problem 

för vuxna människor att ta tag i

utan att starta nya krig.

Skulle man kunna tycka.

Vi tar en promenad 

i väntan på stormen och

vi möter Doris,

hund med korta ben och spetsiga öron

som gillar att valla folk och fä,

och vi glömmer

klimatkrisen

pandemin

och krigshoten 

för en liten stund.

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-20 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP