Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla hjärtans dag

Det är det lilla, som blir så stort.

Som när du varje dag, säger att du njuter av all min mat. Du ger mig kramar hundra gånger per dag. Jag känner mig vacker, klok och bra när jag är hos dig och din trygghet stryker mig på ryggen natt som dag.

Så när du väljer att inte köpa något till mig på alla hjärtans dag, så gör det mig ingenting. Blommorna du hade gett mig hade vissnat efter ett tag, chokladen hade en efter en försvunnit i någons gap.

Men det du ger mig försvinner aldrig, det växer och gror inom mig. Kärleken vi besitter växer sig starkare och starkare.

För inte behöver jag blommor eller choklad.
Du ger mig ju allt jag vill ha, precis varje dag.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-20 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Vackert och kärleksfyllt
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP