Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterviken

Här badas
skissas

Jag andas och omfamnas

Där rullar trafik
mig förutan

I skogen
promenad
syre

Jag vilar och fyller på

Femhundra meter
från lyan i stan
har jag aldrig mer än femton minuter
från allt




Fri vers av Jeanette Sandelin
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-21 05:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Lapidariskt och sparsmakat. Fint!
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin