Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ålderdom

Det är något med huden
något skört
fina linjer
något ålderdomligt börjar skönjas

Genom fönsterglaset ser jag
löven falla
en scen av ålderdom
perfekt inramad, av fönsterkarm och glas

Jag ser det främst på händerna
det torra sköra
samsas med kraften
som ännu finns kvar

Ute faller löven
som en påminnelse
om att allting har ett slut
men på insidan finns värme
som trots rynkor
alltid kommer finnas kvar

-Eivorsdotter -21




Fri vers av Eivorsdotter
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-21 08:06



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint fångat
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Eivorsdotter
Eivorsdotter