Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


punkt

 

 

 

slut

vinter

landskap

 

utanför

 

det vita täcket

i slingrande djupa

spår

 

av försvinnande ord

genom det djupt liggande

mot botten

 

i stilla scenerier

 

luckrar

nattens partiklar

omformade 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-24 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP