Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har slagits

Jag har slagits mot mig själv
Jag har kämpat mot demoner
Vem är jag?
Många imitationer

Hur ska man veta
När ingen förklarar
Var ska man leta
När världen är mörk

Skuggan så oviss
Och alla försvann
Åter remiss
Till ensamhetsland

För vem orkar förstå
Eller ens mod att lyssna
Nej hellre avstå
Det känns lättare då

Att hålla någons hand
Att bära andra på sina axlar
Det är starka band
Som inte finns hos alla

Men nu går vi sakta
Mot ljusare tider
Och jag mig själv vakta
Och starkare jag är




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-24 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva