Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vindar

Livets vindar smeka
Ömt min trötta kind
Tankarna tidvis tveka
Tillvaron gör sig påmind

Allt är upp och nedgång
Inget sig förblir
Trastens trötta fågelsång
I solens strålar skir

Men i mörker lever ljuset
Det finns där kan jag lova
Symfonier hörs i bruset
Livet kan vara en gåva

Det vackra, se det, våga
Det fina på vår jord
Blås ej ut livets låga
Ta mitt visdomsord




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-24 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva