Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag ser ut över vidder vida
Ett mörker sänka sig
Jag låter tiden bida
Ta mig nära dig

Håll mig hårt i handen
Släpp den aldrig mer
Låt oss fläta banden
Du är den jag ser

Du och jag blir samma
Som går på livets stig
Vi som varit blygsamma
Vi som utkämpat krig

Kriget kämpades inåt
Jag sparkade på dig som låg
Mycket har jag avstått
Mycket som jag insåg

Att vi är båda värda
Vi tillsammans är




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-24 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva