Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte döden en dag....

Jag mötte döden en dag
En gammal krokig man
Med en käpp i handen
Och en grå rock, Färgad av damm
Han såg på mig med sin
Svarta tomma blick, Och sade
Jag är ledsen, Men någons liv slutar här
För jag måste ta någon med mig
På min väg till mitt rike
Och det måste bli en som står dig när
Jag sade: Ta inte min kära
Hon är allt för mig
Ta inte min syster
Hon har livet framför sig
Ta den som står mig närmast
Ta den som ingen saknar mer
Ta den som tappat all livslust
Det blir jag som följer dig ner




Fri vers av Jonas Meander
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-08-01 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Meander