Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens språk

Jag längtar efter dina händer
Dina händer mot min kropp
Jag längtar efter svalkande stränder
Där vi längtansfulla och kärleksfulla tar ett dopp
Jag längtar efter din andedräkt
Din varma andedräkt mot min hud
Jag längtar efter den varma sanden
Som värmer våra nakna kroppar som uttrycker välljud
Jag längtar efter dina mjuka läppar
Dina mjuka och våta läppar mot mina
Jag längtar efter kyssar och smekningar
Som får oss att sakta in i varandra försvinna




Fri vers av Jonas Meander
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-08-08 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Meander