Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utbrunnen själ

En utbrunnen själ
Vad kan det vara att älska
Du såg dess ensamme träl
De andra rädd, som för de spetälska
Jag som var en oönskad son
Hämmad av alla lögner och svek
Du såg igenom allt hån
Såg en själ som aldrig fått känna kärlek
Du sade: jag ska inte göra dig illa jag svär
Låt mig läka dina öppna sår
Jag ska visa dig vad kärlek är
Vad den kan, och allt den förmår







Fri vers av Jonas Meander
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-08-01 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Meander