Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flämtande låga

Vi ses bortom vindens lekande vindar
Bortom forsens porlande brus
Vi ses i ett tempel färgat av guld
När mörkret har blåst ut vårt flämtande ljus
Vi ses bortom regnets fallande tårar
Bortom regnbågens slut
Vi ses i ett slott med förgyllda salar
När vårt flämtande ljus blåsts ut




Fri vers av Jonas Meander
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-08-01 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Meander