Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i dimman (Min kamp 2.22)

In i dimman

kan betyda olika saker

beroende på vem som säger det

och var och när.

 

En medryckande partylåt

eller

Europas framtid

eller

något helt annat.

 

In i dimman...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-02-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP