Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten

Passerar

Sökande

Tappat kontroll

Mörkret gör det tungt

Famlande steg

Ramlar 

Reser sig igen

Flyr undan

Paniken följer

Gränsen slut

Andas fort

Ser bak

Flykten 

Leder in i ett annat land

Smärtan sorgen

Finns där hela tiden

Möts av värme omsorg

I bakgrund faller bomber

Hjärtat brister

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-28 13:55



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Känns igen! Att fly sätter sina spår....
2022-03-01

  Bibbi VIP
Står med i känslan.
2022-03-01

  alicja lappalainen VIP
EN DRAMATISK BILD AV MÄNNISKOR PÅ FLYKT
2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP