Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smakar på den


Mushishinoshiland

I Mushishinoshiland
är taken mjuka
när tallkottar faller
blir det märken
som i marsipanen
på en prinsesstårta




Fri vers av Ojkooj
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-28 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ojkooj
Ojkooj