Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slantar utför uppför runt och igen

Känner inga slantar med båda sidor

På natten röker siffrorna
bältesbundna med hjälp
från ett oskrivet skal.

Sanning på besök

Klänning i blommor doft av samovar
Majakovskij älskar och faller illa
Mitt bord är tomt nu

Annanas och järpe

Skjuter huvudet av dig
Ta upp ditt sökande
Fly för livet

Älska dig själv
Se dig i din nästa
Låt demonerna vara




Fri vers av Ojkooj
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ojkooj
Ojkooj