Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlans lag

hjärtat bullrar
hårt i bröstet

humlan snurrar
fort mot fönstret

ingen här
ingen ser

skjortknappar skräller
honungen smälter
drömmande under
sammet och slummer

smeker humlan
dunklädd kladdig
tryckt mot fönstret
varm kondens

hjärtats slag
humlor surrar
kärlekens lag
tillsammans




Fri vers av Ojkooj
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-17 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ojkooj
Ojkooj