Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår största boja

Vår största boja
Är tron på att vi gör så gott vi kan.
Att allt blir bättre om vi bara masar på
med allt som vi alltid gjort.
Men det är först när vi störtas i kaos som en förändring kan ske.
När vi ser att allt brinner
och alltid har brunnit.
Det är då vi förnyas.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-02-28 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP