Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron, oron (Min kamp 2.22)

Varje morgon:

finns världen, som vi känner den,

kvar?

 

Oron, oron,

om man kan oroa sig

är det ingen fara,

om det är fara

finns inte längre möjlighet 

att oroa sig, då finns

bara kampen för överlevnad 

kvar

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-28 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP