Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Havet mörkt och stilla
Vaggar min kropp
i drömmen
Jag föds på nytt
varje morgon
Mina fötter tvekar
Stillheten är en illusion
Allting växer hela tiden
utan att det märks
Föremålen växer
i mina händer
Med all sin enkelhet
Jag ger dom namn
de redan har
Havets heter vågor
Skeden sked
Jag öppnar en lucka
i tiden
lyssnar till havets
sång
Jag är inte längre
ensam




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 07:13



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Så vackert om pånyttfödelse, omskapande av det som redan är, och samtidigt försoning. Havet som en gammal vän... Någon som alltid funnits där och som kan trösta.
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström