Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

London

I natt bottnade jag
i en dröm
London i början
av nittiotalet
Korsningen Tottenham Court Road
och Oxford street
De höga byggnaderna, varuhusen,
Skivbutikerna
Allting kommer tillbaka till mig
Fast jag inte är beredd
Någon håller sin hand
under mig
när jag närmar mig
det oåtkomliga




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström